бул. 6-ти Септември След като в няколко поредни години през лятото

...
</TD
>бул. 6-ти Септември След като в няколко поредни години през лятото
Коментари Харесай

Чалга вместо истинска музика на Гребната

бул. " 6-ти Септември "

След като в няколко следващи години през лятото Пловдив бе музикалната столица, то тази година ситуацията се обръща на 180 градуса.

За огромна " горделивост " Пловдив през септември ще бъде хазаин на най-големия фестивал за балканска музика в България. Вместо величия като Whitesnake, Iron Maiden, Slipknot тази година Гребната база ще бъде превзета от Balkan Fest. Низходящата последователност е налице - Азис и Цеца ще заемат местата на Дейвид Ковърдейл и Брус Дикинсън.

" BalkanFest " ще показа неповторимото многообразие, нюанс и благозвучност на балканската музика. Гостите на фестивала ще се насладят на същински празник на звуците и живия неравноделен темп ", оповестяват от уредниците на чалга фестивала.

" Амбицията на фестивала е да се организира всяка година, като показва най-хубавото от балканската музика ", заплашват още от уредниците.

Все отново би трябвало да се подчертае, че за разлика от Hills of Rock обаче, BalkanFest се прави без финансиране от локалната градска администрация. 

В началото на годината промоутърската компания Fest Team, която е уредник на фестивала Hills of Rock в Пловдив, даде обещание, че ще се организира рок фестивал през 2024 година

" Фестивалът остава в Пловдив и отсега нататък, само че тази година ще бъде отсрочен. Ще се случи през 2024 година, когато ще се завърне в цялостния си искра и в по-голям мащаб ", даде обещание също и зам.-кметът по просвета.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР